Sape dah try bgi feedbck and mne yg bagus ?

Antara jamu sweet dara dgn JRM mane lagi bagus utk consume lepas bersalin ye ? Utk bagi bdn bertenaga dan miss v rase ketat sikit.

9 Các câu trả lời

sye combined moden n traditional.. jamu sye ambil Keep Dara untuk turun bdn cpat, bg energy wktu pantang, milk booster, sihat rahim n rapat miss v.. dlm masa sama sye buat senaman kegel, senaman postpartum, dan jaga pantang.. dgn ni rahim sihat, miss v cantik, body fit n sexy, anak pun cukup susu.. ank sye setakat ni 4 boys semua lasak jd sye perlu sihat, fit n lasak jugak supaya blh belasah dorg 😂

To be frank, takperlu pun ketatkan miss v sebab ia bersifat elastic semulajadi. Buat senaman kegel, kuatkan otot abdomen kita. If nak ambil supplement untuk self care is good but not jamu as supplement. JRM ada kurma dhuha dan mustanir, supplement untuk badan kekal aktif dan cergas bertenaga, badan rasa ringan bila bangun. Bila busy badan pun penat so sesuai consume.

Senaman kegel, minum air kosong secukupnya dan makan makanan seimbang nutrien, outdoor slow walk utk dapatkan Vitamin D daripada cahaya matahari pagi. Bahagian pelvis dah OK, boleh kerap bersenam. Buat semua ni sepanjang hayat. Insya Allah, ceria bertenaga. Tak perlu Jamu bagai.

5mo trước

Jika sesuai berzumba.. Hehe. Saya tak sesuai berzumba.

Nak ketat miss v buat senaman kegel & minum air kosong je sis. Senaman tu pun akan bantu pundi kencing & saluran kencing untuk kembali normal selepas mengandung & bersalin.

saya pantang dgn suami 4 bln memg ketat sis.. lps tu masg2 penat jaga anak, jarang bersama memg ketat.. jd sis jgn rsau ye

klu sy JRM..dri 1 ank smpai nk msk 3 mmg sy amalkn JRM...mmg bgus bdn x rse penat lesu...

4mo trước

dedua sis miss v bila da abis bersalin boleh amalkn sbb mse ngandung x ley mkn miss v sbb pns...mnm jgk kopinye bgus jgk..sy amalkn 3 tu je

nak miss v ketat sikit buat senaman sis.

5mo trước

kegel. bagi kuat otot.

buat senaman kegel