Jika anda punyai wang secukupnya, mana satu menjadi keutamaan anda?

Antara dua pilihan di bawah , mana satu yang anda rasakan keutamaan untuk memiliki aset? Kiri atau kanan yang lebih utama dahulu ya?🤔 Kalau ikut keadaan semasa sekarang, min lebih memilih kanan dari kiri😅

Jika anda punyai wang secukupnya, mana satu menjadi keutamaan anda?
426 Các câu trả lời

pilih nak brg kemas yg sama harga dgn kereta mewah .. adil kan ✌🏼🌹

Kereta sebab saya belum mempunyai kereta..doakan saya ada kereta yaa🤗

brng kemass wlpun tkminat sbb tu kira nabung jgk hehehe

alhamdulillah...kete ngn rmh name sndri..emas pn da ade

Emas tp dlm kuantiti byak dr nilai yg belah kiri. 😁

barang kemas..sbb kereta ni lama2 jd besi buruk jugak

kereta..tp bkn kereta mewah..tp yg selesa utk ank²

barang kemas, sebab saya tak reti drive😅

Barang kemas #TAPSupermoms #TAPactiveusers

barang emas walaupun saya tidak suka emas