Jika anda punyai wang secukupnya, mana satu menjadi keutamaan anda?

Antara dua pilihan di bawah , mana satu yang anda rasakan keutamaan untuk memiliki aset? Kiri atau kanan yang lebih utama dahulu ya?🤔 Kalau ikut keadaan semasa sekarang, min lebih memilih kanan dari kiri😅

Jika anda punyai wang secukupnya, mana satu menjadi keutamaan anda?
426 Các câu trả lời

InsyaAllah kalau saya diberi peluang & rezeki lebih, keutamaan aset pertama saya ialah sebuah kenderaan Rolls-Royce. Ini lah kenderaan idaman saya suatu hari nanti. Hahaha berangan dulu xpe kan.

Mestilah barang kemas. Bukan apa simpan emas ni ibarat pelabuaran. Makin lama makin mahal. Kalau kereta pula makin lama makin buruk #TAPSupermoms #TAPActiveUsers

jika saya mempunyai wang secukupnya benda pertama sekali yang saya akan beli dulu adalah sebuah rumah idaman insha,allah aminnn🤲🤲🤲

Emas Nak kereta mewah juga tapi kereta nanti lama-lama maintenance tinggi so better emas 🤭 #TAPactiveusers #TAPsupermoms

Barang kemas. Kereta mewah maintenance, monthly commitment & service dah cukup beli 1 dulang brg kemas 😂

beli barang kemas dlu..pastu p gadai klu nak pakai Keta😅nnt ada duit tebus balik barang kemas tu

Barang kemas.. sebab barang kemas mmg berbaloi,sya dah kumpul barang kemas sya 200gram lebih dah..

Kalaunk tmbhkn aset , saya rsa emas kot Kereta tu untuk keperluan , boleh lindung dri hujan panas

barang kemas utk simpanan masa depan yg zamannya tidak lagi berharga matawang .

Brg kemas... Boleh buat simpanan n boleh jd kn duit utk guna time kecemasan