Nappy Rash. Boleh suggest cream yg berkesan dan cpt baik

Antara Bepanthen, Sudocream & Drupolene mana yg ok? Atau brand mcm pureen, anakku punya nappy rash yg berkesan? Anak 1st x pernah ada nappy rash ni dan x pernah guna, x tau keberkesanan nya. Harap ada yg sudi share.. kesian tgok punggung baby.. Diapers tukar 3jam sekali. Ingatkan xkene rash.. Baby baru 25hari..

21 Các câu trả lời

Saya guna diapers cream young living.. Alhamdulillah serasi dgn anak saya

mungkin brand pampers xsesuai ke?ada pakai sabun ke? wet tissue?

12mo trước

kalau boleh stop dulu sabun. nant sebulan keatas try semula balik

sudocream terbaikk..misi dkt nicu pun byk yg suggest

sis boleh Cuba ikhtiar dengan baby cream by youbaby

Sy guna drapolene...doktor yg suggest...mmg ok..

Saya guna diapers cream young living

cetaphill nappy cream da try?

Saya guna brand drapolene..

Mustela pun okey

Try sebamed 👍