Anak umur 2 tahun tidak bercakap

Ank sy umur 2 tahun hanya dgr perkataan papa & mama je yg lain2 xde... Sape de tip utk ajar bdk 2 thn bcakap blh la share ye tq..

10 Các câu trả lời

kena troubleshoot masalah ni dgn paed..sbb kena tgk jugak dia xpandai ke dia berat mulut? arahan faham x? ada eye contact x? sebab kalau autistic,kita bercakap pun dia kurang respon..kalau dia normal,sis mmg kena fokus byk bercakap dgn dia contohnya tanya balik kalau dia nak sesuatu,mntk dia sebut..