Anak umur 2 tahun tidak bercakap

Ank sy umur 2 tahun hanya dgr perkataan papa & mama je yg lain2 xde... Sape de tip utk ajar bdk 2 thn bcakap blh la share ye tq..

10 Các câu trả lời

saya pun tak tahu. sebab anak saya autism jadi umur 2 tahun memang dia tak pandai bina ayat lagi contoh (nak makan). mungkin u boleh follow instagram aishah kassim. kat situ dia ada ajar cara2 ajar anak bercakap. macam anak saya memang tak sesuai ikut tips kat situ sbb autism. anak puan normal boleh ikut tips situ