hai ibu ibu nk mnta pndagan,☺️

Ank sy dh nk msuk 6 bln..tp kna cucuk mslh nya skrng syg tkut nk g klinit ..apa pendapan ibu smu patut sy bwk atu tangguh kn dulu cucuk..

17 Các câu trả lời

Jgn tangguh appointment, setiap vaksin tu ada peringkat n masa untuk baby..so pergi je

Takpe. Pergi je sis. InshaaAllah xde Ape2. Mge dipermudhkn urusan sis.

Imunisasi wajib. Jadi perlu pergi. Kalau check up biasa boleh tangguh

Bwk je.. Klinik ade jarak skrg.. Tk boleh msuk ramai2 jgn risau

vaksin tak boleh tangguh,jangan bahayakan anak kalau sis takut.

jgn risau2 sis..jgn tangguh2 sis..semoga semua dpermudahkn..

Ok smu bg respon yg baik..