Baby Bambam

Ank sy 4bulan13hari berat 8.8kg.. Dia msih blom bole mniarap mgkin bdnnya bambam sgt.. Hihi.. Yg seusia dgn dia da pndai mniarap da.. Tp ibu x kesah jnji ank ibu sihat.. Anak2 ibu yg lain umur berapa da pndai mniarap??

8 Các câu trả lời

Takpe, baby kita takleh paksa. Biar dia pandai sendiri. Cuma kena la bantu sikit². Kalau nak otot dia kuat, urut la hari² supaya dia tegap boleh meniarap cepat 👍🏻. 1st baby saya meniarap umur 2bulan nak masuk 3 sebab urut hari², bambam takde masalah. Biar dia pandai sendiri 💪🏻

Ank sy 4 bln 23 hari , 2bln nak msk 3 bln da meniarap , sekarang nak merangkak dgn ddk mungkin sbb bdn kecik ringan lahir 1.6kg ckup bln skg brat bru 3.7kg , kadang2 jd risau bila org asyik tegur keciknya tp pikir positive janji shat dgn aktive , semoga ank2 kta sentiasa shat aammiin

Anak sy 2bulan lebih dh menyiarap... Sekrg dh 7bulan dh..tengah sibuk nk belajar berdiri pulak... Duduk sudah merangkak pon sudah..

Mcm ank yg saya jaga..punya la susah dia nk mniarap😂..skrg alhamdulillah..belom masuk setahun lg dh blh jln

Anak sulung saya pun bambam juga. 4bulan 9.8kg. tapi alhamdulillah 3bulan lebih dah pandai meniarap.

Anak sy nk dekt 5bulan bru nk meniarap..hehe

Waaaa.. Cepatnya.. Ank sy 5+ bru boleh

4 bulan+