Air liur berbau busuk

Ank sy 1 tahun 6 bulan.. Dalam mulut ank sy ada ulser bnyk dekat bibir, tepi pipi dan lidah.. Skrg ni mslh sy mulut dn air liur anak sy berbau busuk seakan bau nanah.. Kenape yer#pleasehelp #firstmom #bantusharing #ingintahu

9 Các câu trả lời

Kesian anak tu kalau biar lama2. Haiyo bawa cepat gi klinik la mummy. Gigi dia kena berus and jaga. Kita yg tua ni kena ulser pun sakit bayangkan budak

gi klinik sis,adik saya dulu pernah mcm ni sampai susut badannya,lps tu dah pergi klinik karang seminggu dah baik ulcer dia

Sebab ulser la kot sis. Ada cuci mulut atau berus gigi dia tak, sebab sakit kan... Kalau tak memang berbau 😅

Sis bwk pg klinik cpt takut hfmd je kesian anak awk. Nti lg melarat

kalau ulser byk tu maybe hfmd. bawa anak jumpa doktor segera

Dah pergi klinik ke belum ? Sian baby tu, menahan sakit😅

boleh cari ni dekat farmasi. utk redakan ulser baby awak.

1y trước

sy pakai yg ni jgk...msa tu ank sy xnk mnyusu sbb sakit..ngis je bila BG susu..spry ubt ni nt DLM mulut dia RSA kebas..nt boleh mnyusu..

pergi klinik mommy

pergi cek