Ank tahan x nk tido

Ank bru masuk 7m, sy prasan dlm bbrapa hari ni dia suka sgt tahan dri tido wlaupun nmpk mngntuk sgt. Slalunya atleast 2.5-3jam dh tido tp ni 4-5jam bru tido mula. Knp ye? Risau juga ni sbb tgk berat byk juga menurun 300g turun. Mnyusu bdan mcm biasa setiap jam, mkn pn biasa je 3 kali meal sehari mmg bgi complete meal dh. Cuma sy syak sbb waktu tido dia juga. Tp nk buat mcm mn? Mmg fasa mcm tu ke? Dh try mcm2 dh bwa jln, main, suasana tenang, nyanyi etc. Msih ngs2 xnk tido.

2 Các câu trả lời

berubah bulan kn mcm2 la pesen, mak sabar ye, cek balik anak bangun pukul brp ww brp lama naps brp tidur mlm pukul brp

Growth spurt. Ada fasa, beberapa hari memang ragam lain.