angin pasang baby boys ?ada yg thu x cara hilangkan angin pasang tu

angin pasang

4 Các câu trả lời

Pengalaman saya. Bawa pergi doktor hospital swasta. Doktor swasta tolak pergi ke pakar gov sebab dorang selalu handle kes macam ni. Pastu bila pergi gov kena operate sebab usus terkeluar ikut lubang yang menghala ke buah zakar baby. Kena ikat lubang tu. Sebab tu buah zakar dia kadang bengkak sebelah dan tu buat dia nangis kesakitan. Masa operate tu anak saya 2 bulan. Mula2 guna perubatan tradisional tapi x berkesan sbb tu terus bawak jumpa doktor. Kalau saya mmg saya sarankan sis bawak jumpa doktor sbb dorang boleh tengok apa masalah anak tu.

Dulu masa anak baby memang buah dia besar sebelah ada dlm buku doc memang ada tulis hernia. Tapi mil rajin tuam lama2 hilang sndiri. Tp tu cara dia dulu medicalnya saya tak pasti.

Maaf tak tahu... jangan melarat, sudah. yg kami buat nak elakkan angin pasang, buat tuam dgn daun sireh, tungku baby, kain yg di seterika.

klau masih kecil blh cuba tradisional dulu berubat kmpung.. / terus ke hospital..