Nak kongsi pengalaman.. sila komen sini..korg jangan sombong .. don't shy ya

anda kitaran haid berapa hari ? #ingintahu #firstmom #bantusharing Sye Kitaran haid 45 hari ..ttc setahun

15 Các câu trả lời

26,28 Kdg 30 hari, sekarang pregnant anak ketiga TTC setahun lebih dgn suami baru.. Setelah 12 tahun, ingatkan dah x boleh mengandung then ada problem kesuburan.. Tapi x sgka ada rezeki.. Alhamdulillah

2y trước

🤲🏼🤲🏼

mase ttc ank ke2 dlu kitaran 35hari ttc ank ke3 ( gugur ) kitaran xteratur , ke4 sbulan after gugur lekat lg tapi gugur jgk , now no 5 sama sbulan lps gugur lekat

haid saya irregular. jadi sebelum mula ttc saya kira kitaran sy dalam tempoh setahun sebelumnya. kitaran paling pendek adalah 24hari,paling panjang 45hari.

Saya 28-32 hari, ada PCOS & TTC setahun lebih. Semoga ada rezeki bulan ni. Period lewat seminggu. UPT asyik samar.

Saya irregular. Kadang 26 hari. Kadang 45 hari. Kadang 38 hari. Ttc 2 tahun 😊 Harapnya bulan ni ada rezeki hehe

saya tak teratur jadi kitaran haid tu berlainan , pernah ttc 6tahun .. alhamdullillah rezeki pregnant tahun 2020

sy 35-45 irregular dri zaman bujang.. ttc 6 bulan.. skrg alhamdulillah kandungan dh msk 5 bulan…

sy 40-45 hari.. ttc almost 3years.. alhamdulillah tgh pregnant 4bln, before this 2x gugur..

Kitaran x menentu sbb sy pcoser. Ttc almost 10yrs.. inshaa Allah bulan depan bsalin ☺️

sy 27-28, haid 5 ari je. Now pregnant 36w5d 🤲🏼