Adakah Anda Tahu?

Anda ingin tingkatkan ‘mood’, kurangkan risiko sakit jantung dan lain-lain? Jawapannya bukan dengan pil atau ubat — tetapi dengan SEKS. Banyak kelebihan seks ni sebenarnya. Dari segi emosi dan juga fizikal. Cuma tidak ramai yang mengetahuinya. Jadi, di bawah ini adalah antara manfaat yang boleh anda dapat dari seks. Tetapi harus ingat, seks dengan pasangan yang sah ye ?

Adakah Anda Tahu?
28 Các câu trả lời

Hihi..setuju sgt..sebab lepas gaduh,jd mesra balik..kalau rs x sihat or selsema..lemas bersama..eh2,tetiba selsema hilang 😅

5y trước

Haha..kebetulan atau kenyataan ye..🤭

Ye betul. Seks adalah salah satu cara untuk melepaskn tekanan. Selepas bersama rasa gembira and lebih bersemangat...

Tapi mood tgh swing ni.. x mampu nak layan 😂 mungkin after 3 mths pregnancy kot. Bertabahlah ye encik suami 🤪

Yaa btui. Kdg gaduh pun buleh berbaik mcm tu jer. Buleh bsembg elok balik.

Hahahaahha macam betul je. Gaduh2 manja tahu2 berbaik 🤣

Betul jugak tu... Gado gado pun boleh sampai hamil 😍

5y trước

setuju

Yg Gaduh2 pun jd bebaik 🤣🤣🤣💃💃💃

Yg dh tk brsama suami ni ..🤣 melangut jela

5y trước

Dah tak bersuami ke

Sy pun rasa btul

Btul tu 🤭😊😁