Susu Khas Untuk Ibu-Ibu Mengandung

Anda geng yang mana, Mummy? Minum susu formula ibu hamil atau minum susu alternatif lain? Haa, tak semua ibu hamil sama, ada tekak yang boleh terima, ada yang tidak. Jom kongsi dengan kami!

Susu Khas Untuk Ibu-Ibu Mengandung
31 Các câu trả lời

Susu full krim kotak. Tp bila nak minum susu panas, bancuh susu kambing.

sy suka susu similac mom perisa vanilla. yg ni je bleh mnum..

minum.. dulu minum anmum materna. skrng dh tukar susu kambing al manna

segala jenis susu tekak xboleh accept 🥲just minum air masak ja😅

minum susu anmum materna

9mo trước

samaaa. 👍

Psl susu smua suruh sya cirit birit 🤣..Entah mengapa..😮‍💨

9mo trước

sebab orang dewasa kebanyakannya lactose-intolerant. boleh cari sumber kalsium lain.

Tak minum susu takpa tak? Dah masuk 5 bulan tapi belum start minum

9mo trước

takpe. boleh cari kalsium dari sumber lain

Minum susu HL doktor pakar suggest sbb ad gdm 😌😌

Minum farm fresh kurma je 😋

9mo trước

same la kite..susu tepung bancuh² tu out betul..

Minum Calla Milk perisa strawberry 🥰