baby diaper

Anak2 mommies so far guna pampers apa? Bole review sikit.

38 Các câu trả lời

HUGGIES ULTRA n DRYPERS WEE WEE DRY kenapa pilih huggies ultra 1. Guna utk ank yg sthun lbih.. sb dia dah krg tukar diaper. So, jimat duit mommies 2. Ada indicator kelembapan. Means ada indicator tnjukkan pampers dah full 3. Lembut, xrenyuk.. cantik terletak je. 4. Beli kat lazada, harga affordable. Skang ank pkai saiz m. Dlm 58sen je sekeping. Drypers wee wee dry 1. Start guna utk newborn. Sb newborn kena selalu tujar diapers. My son, every 2-3hours dah lenjun dah. Ygni mommy dah pandai sikit. I request for multiple samples. And bila try, in terms of newborn, semua pampers lbih krg sama je. So, i pilih yg affordable. Mula2 nk stay ngan huggies ultra je. Tp, i rasa a bit pricey utk result yg sama. And ank i bila pakai huggies ultra selalu bocor even dah tukar every 2-3hours. Lepas dah tukar, ke drypers, kk plak. Xde bocor2 dah. And, bila tukar byk kali pn, xrse sgt cm mahal. 35sen je sekeping kalau bli kat lazada. Tp, 2 2 brand pn, paling penting, xmenyebabkan nappy rash

Awal2 dlu pakai petpet sbb ngam dgn size bdn anak yg jenis kecik ni, asyik berak kne slalu tukar dlm sehari, berbaloi la hrga murah 😆.. Dah 10bln atas, start try lain2 plk. Takat ni the best mamypoko, tp mahai 😭 Genki pun ok jgk. Next nak try drypers plak, dlu xdpt pakai sbb longgar. Oh, mikubi pun nice jgk, jual kat kedai bby QQ, murah n berbaloi

5y trước

Ank sy guna drypers yg newborn mudah bocor, cepat penuh

Mumypoko...dari lahir kulit anak snstve..tukar bnyak kali Pamper Sbb xsesuai ngn kulit.. last2 mumypoko ja oke Smpai skrunk..p harga mahal sikit lah...

Ank2 sy pkai pet pet waktu siang, mlm pakai diapex sbb susah nk bocor...stakt nie ok la dua2 tu, xde bagi ruam or melecet...

kami setia dengan pampers fitti. tp skrg tukar huggies sbb fitti susah nak cari kalau bukan kat supermaket..hihi

Drypers n petpet 2 tu ke ank serasi.. kalu pampers murah2 dr tu xrasi...jadi merah2 punggung..

Drypers wee wee dry ok ke sbb pernah try pakai sekejap ja dh penuh,sekarang sy guna pet pet

Genki & mamypoko pants.. Alhamdulillah anak serasi ngan dua2x jenama ni

Huggies waktu siang, and bila tido mamypoko sbb susah bocor.

airfit mamypoko ,dengan genki .so far so good 🌸