Susu Formula Morinaga BF 1

Hi assalamualaikum mommies semua. Saya nk bertnye skit tentang susu formula morinaga bf 1 pada mommies2 yg guna susu ni. Boleh mommies2 bg sikit review bagaimana anak2 mommies minum susu ni? Sye ada dgar jgk susu ni dapat bantu baby yg ada kahak..

2 Các câu trả lời

yg saya tahu susu.morinaga ni rasa dia hampir seakan2 susu ibu. so bagus jugak la klau anak yg jenis susah jumpa brand yg ssuai

hai, anak saya mnum susu nie, so far okay, berak ok, berat badan naik setiap bulan, tiada alahan, xde muntah2 recommended