Santan vs susu formula

Anak umur masuk 9bulan. Boleh ke sy tukar menu yg ada santan dgn susu formula? Sebab belum kenalkan anak dgn santan lagi, susah nak carik santan fresh. Baru pindah tempat baru.

3 Các câu trả lời

Instead susu formula lebih elok guna full krim milk atau plain yogurt. Sebab susu fm ada gula tambahan..Dan lagi satu biasa saya beli kelapa parut, then buat santan sendiri. Boleh bekukan santan dalam food storage untuk kegunaan kemudian.

guna susu full cream

blh je wak