Mandi air biasa

Anak umur berapa sesuai mandi air paip/biasa

19 Các câu trả lời

Klo org dlu2 mndi air sejuk lpas 3 bln Tpi ikut la jgn bagi air sejuk sgt haha sy 1 tahun mndi mcm biasa 6 bln masih mndi air suam Tpi xsuam sgt la

Saya bagi anak air paip bila basuh bila buang air, dalam 9 bulan. Lepastu slow slow mandi air paip bila dia dah boleh berdiri. Sebab senang hehe

Mandi air biasa lgi bagus drpd mandi air suam.. Terutama baby ada sensitive skin.. Air suam membuatkan kulit lgi kering

Hi, maaf tak pasti. Pada pendapat saya, ikut keselesaan anak. Anak saya umur 10 bulan masih lagi mandi air suam.

Smpi setahun lebih sis,,jgn suam sgt jgn sejuk sgt..kulit bby kan nipis jd xboleh direct air paip,,selsema nnt huhu

5 bulan boleh start mandi kan baby air biasa. supaya baby kuat otot2 badan dia..

Sy ank hri ke42 dh mndi air paip. Xlrt nk msak

mak sy kata smpai baby dah boleh jalan

setahun