demam

anak demam tak boleh boleh mandi ka?? anak demam kena bagi mandi dengan air suam/air paip biasa? mak mentua saya tak bagi anak mandi katanya nnti anak terkejut kena air. ..saya mandikan kaki dulu..dia kata xpayah bagi mandi sbb anak nak kurang dah demam..?

1 Trả lời

Better kita mandikan bg suhu tu turun, anak sy demam sy bg mandi air lemon, hiris setengah biji lemon letak kat air mndian suam2 dia, insyaallah