Anak demam mengigil..apa perlu saya buat?

Anak tetiba rasa panas tapi bila cheak suhu,cuma 36.2 sj..naluri keibuan,anak demam...mula lap badan anak,tp anak rasa sejuk.lap dan lap anak..anak kesejukan,bagi pcm...lepas 4 jam,anak kesejukan lg...ibu buntu..risau..nk buat apa?apa perlu d buat..selama 4 jam x brhenti lap bdn anak..keadaan ttp sama

1 Trả lời

Awak, sebaiknya bwk anak pergi klinik utk doktor cekkan. Risau jgk sampai tahap mengigil tu kan. Semoge anak awak baik2 saje yer & diberikan kesembuhan.