Jangkitan Kuman

Anak terkena jangkitan kuman, mohon doakan baby adam saya sihat semula?

49 Các câu trả lời

Aamiin Aamiin Aamiin Aamiin Allahumma Aamiin semoga Allah segera angkat segala penyakit nya... semoga cepat sembuh sepenuhnya

Tuhan akan melindungi kamu dan baby. Doa banyak2. Kawal perasaan dan jaga rehat.. Spy ibu tak drh tinggi atau yg lain.

Ya Allah kau sembuhakn lah baby adam .. cmne simpton anak kena jgkitan kuman. sebb sy pon ada anak 6 bulan yang demam..

ALLAHU..semoga ALLAH TAALA melindungi anak sis..semoga cepat sembuh baby..Aamiin YA ALLAH YA MUJIB

Aamiin.. Semoga bb Adam dberikan kesembuhan dan kesihatan seperti sediakala..

Semoga Dipermudahkan urusan, in shaa Allah doa bnyak2 moga2 bby kuat

Don't worry sis... Adam Mesti sihat md balik rumah secepat mungin..

semoga dipermudahkan..moga anak syurga cepat sembuh... aamin....

semoga Allah permudahkan segala urusan untuk kesembuhan baby Adam

Semoga baby adam cepat sembuh & sihat spt sedia kala.. aaminn