Assalamualaikum nak tanya mummy2 ibu2 normal ke kalau baby 10bulan tak berjalan sndri

Anak sya da 10bulan tapi still tak jalan. .ada tak cara supaya baby cepat berjalan #ingintahu

1 Trả lời

Baby awak dah cuba bangun berdiri sendiri x? Dah berjalan meniti2 x dekat area perabot? Dah boleh berdiri unassisted x? Kalau belum, mungkin awak boleh tolong tunjuk kt baby awak. Nnt die tiru la apa awak buat. Insha Allah x lama nny boleh dah jln sendiri tu.