berat baby 8bulan xnaik..

anak sy kurNg berat, makan pon kurang.skrg 8bulan hanya 6.7kg sahaja..dh try macam2 pon xnaik…any suggestion??

3 Các câu trả lời

kne usahakn bg baby mkn jgak.. sbb yg tu bley tambah berat slain susu..

polar tido baby okay tak?

12mo trước

makan sy dh start try buat menu berlemak, goreng sekali 4-5kali termasuk dessert..still makan sikit tu sy kerapkan suap dia..apa pon thanks suggestion..boleh try 🌹

Anak minum susu apa?

12mo trước

susu badan lebih, ada cmpur formula enfalac tp sehari sekali mcm tu jaa, sbb baby kdg tolak formula