Macam mana nak naikkan berat baby dlm kandungan

Salam sy pregnant 28minggu dr scan baby sy 930g. Sy ada baca berat normal untuk 28minggu 1kg. Boleh sy tanya pendapat ibu2 mcm mna nak naikkan berat baby. Sb berat sy pon xnaik sgt mkn pon xberselera. Sy risau baby kecil.#firstbaby #firstmom

1 Trả lời

saya dulu Dr suggest makan protein lebih, dada ayam. alhamdulillah dalam smggu naik banyak. sis olah lah masak mcm2 jenis dada ayam tu supaya tak bosan. good luck sis 😇

2y trước

Terima kasih sis nanti sy akan mkn lebih protein anak pertama ni xde pengalaman