anak x mahu makan

Anak sy dah masuk 10 bulan.... awl2 dia nak makan tp skrang susah nak suruh dia makan... ada x ibu2 yg ada cadangan utk masalah sy ni... perlu kah sy tukar susu anak....

1 Trả lời

anak saya pun mcm tu da masuk 10 bulan nak masuk setahun makin susa nak suru makan. asyik susu je setiap jam. skg ni saya try bagi appenton vitamin utk naik kan selera makan. da makin ok. kalau nak bg makan jgan bg susu atau snack satu jam sblm tu biar dia lapar.