Berjalan

Anak sy dah 1y4m, dah pandai bercakap sejak 1y1m..tp until now x pandai berjalan lagi. Ramai ckap anak sy lambat,lembab,etc.. sedih.. tp jiran sy cakap anak nye jalan masa 1y6m.. normal ke sebenarnye lambat jalan.

46 Các câu trả lời

Normal sis ..ank sedara sy 2tahun bru blh brjln ..tp kami selalu ajar suruh bgun pegang kayu smp last2 blh jln sndiri..abaikn ap y org kta sis..mulut org ni smp bila xhabis nk mngata mulut puaka kn..org ckp lmbp jg kt ank sedara sy tp alhmdulillah exam upsr dpt 5A..bkn sy nk bngga tp tu la disbaliknya

5y trước

Anak sy ni kalau pegang bende dia boleh je jalan.. pegang dinding,sofa,meja.. tp kalau x de bnde die mcm takut2 nak jalan.. 😅