Boleh bantu selera minum bayi

Anak sy berat drop, n doc suggest baby drops ni .. alhamdulillah bantu jgk naikkan berat even slow ...

6 Các câu trả lời

Sama ank sy dh dekat setahun mnum appeton multivitamin ni.. Alhamdulillah berat dia daripada 9kg dh naik ke 13kg..umur sekarang 2thun 8bulan..bln lepas baru je gi ambk dkat farmasi 🤭 stiap 3 bulan.. Kna ambk.. Vitaminnya pun sedap..kadang kna sorok😂

sy bgi ank sy yg prtama Ms Thun 2004 smpai adik² dye pn mnum nie jgk.. alhamdulillah mmg utk bgi dye selesa n naik.kn bert bdn..😊

baby prem sy ambil ni as per suggested by paeds nicu🤗

hi masa tu baby umur brapa ya?

Yes, my doc also recommended.

👍