Rambut bayi 2bulan5hari makin menipis bahagian hadapan

Anak sy baru berumur 2bulan5hari..makin hari rambut dibahagian hadapan makin mnipis..kadang tengah bath kat dia, ade jer rambut gugur dlm bath mandi.. Ade petua or shampoo ape yg sesuai utk masalah sebegini? Sekrng Sy guna brand drypers head to toe.. ?????? #firstchild

Rambut bayi 2bulan5hari makin menipis bahagian hadapan
1 Trả lời

Sis boleh ikhtiar guna resty oil dari tasneem.. Minyak serbaguna.. Ni jenis essential oil yg ada dlm minyak ni.. Sweet Almond Oil, Grape Seed Oil, Jojoba Oil, Rosemary Oil, Lavender Oil, Lemon Oil, Eucalyptus Oil.. Jojoba oil yg membantu utk melebatkan rambut ☺️ http://www.wasap.my/+60142659754/tapresty