maaf bertanya

Anak sy 23/7 ni genap 1tahun 4bulan..tp dia blm pndai brjalan lg...normal ke mummy? Dia blh bangun berdiri..tp dia mcm takut nak melangkah...kalau brjalan gantung2 kat meja kerusi dia blh....tolak pushwalker pun dia blh smbil2 brjalan..tp bila xada bantuan untuk dia pegang dia x nak brjalan...normal ke x ye mummy?

3 Các câu trả lời

It's okay sis, perkembangan setiap kanak² tak sama. As long as mummy selalu support dia Insyaallah, tiba masa nty berjalan la dia 😊