umur anak lelaki berjalan

anak sy skrg 1y 1m tp xblh berjalan tp cumanya bila berpaut kt mana2 cnthnya meja mcmtu dy pandai la tateh... bila sy cuba lepaskan tgn dy dr meja kononnya nk cuba bg dy berdiri sndri terus dy merangkak 🥲 ada tips x untuk anak blh brjalan ?? #firstmom #Sharingplease

1 Trả lời

anak 1st sy pun dlm 1y2m baru boleh jln. tu pun xlaju.. lain baby lain perkembangan sis.. next tym kalau jmp nurse/doktor boleh direct tanya. tp rasanya ok tu. anak awak da bertatih, insyaallah xlm lg nak berjalan la tu.