Normal ke pregnant dah masuk 32w tp anak sulung 2 tahun 3 bulan masih menyusu badan?

anak sulung tak nak lepas menyusu badan..baby dlm perut tak ada masalah ke kalau terus kan menyusu?

2 Các câu trả lời

Tx elok puan.. kekurngan zat baby tu nanti.. elok bentikan ank tu dari menyusu sapukan akar rajawali Kat puting tu nanti dia taknk dah..elok elak kan bahaya tuk kandungan

Sy nyusu anak sy sampai 2tahun 7bln n tgh pregnant 3bln.. Sy stop kan yg sulung tu menyusu..