Kandungan 26 weeks , anak sulung masih menyusu badan boleh ke?

Hi mommies, bahaya ke kalau anak sulung masih menyusu badan waktu kandungan dah makin membesar? Boleh atau tak boleh sebenarnya?

2 Các câu trả lời

Umur berapa anak sulung tu? Based on apa saya pernah baca, kalau puan ada rasa macam sakit masa anak menyusu atau ada masalah kesihatan then disarankan stop. Apa apa pun boleh tanya advice doc untuk more info.

2y trước

Anak sulung 1thn 9 bln. Thank you 😊

for me better minta pendapat doctor sebab ada ibu yg ok x ada masalah bf time pregnant .. ada ibu yg x .. so better sis jmpa doctor tnya pendapat dorg