Anak sulung makin melekat

Anak sulung saya full BF just 3 bulan...lepas tu mix susu formula then stop BF masuk umur dia 8 bulan sbb pregnant lagi.Tapi skrg dah setahun lebih,dia start cari balik BF.Kalau xbagi xnak tidur pula...masalahnya susu badan xda lagi😆 Terfikir juga macam mana kalau adik dia lahir nanti,kang berebut pulak.Ada x yg pernah alami situasi sama?

1 Trả lời

comelnya 😂 habis dia bf tu xde susu tak rasa sakit ke? haha sy terus terfikir kalau alami situasi ni. sbb anak saya pun jenis ngempeng je 😆😆