Orang Tua Kata Nak Adik

Anak sulung saya bru je 6 bulan. Saya ni rajin buat status kt ws gelagat anak saya. Ad satu video tu anak saya isap jari ibu kaki dengan berseleranya hahah. Pastu mula lah org2 tua makcik2 nenek pon berkata nakk adikkk tuuuu.. halaaaaa hahaha memg nak insyaAllah bila rezeki nanti tpi nk tggu anak besar skit..kalau bole bg putus susu bdan dlu nk tggu 2 tahun dlu....mmm kita pon nk menjawab dengan makcik2 ni alahaiii hahahah memg gitu ke

1 Trả lời

Haha sama la, dlu pun anak sy suka hisap jari kaki.. Org2 pun kata mcmtu. La ni dah besar sikit, tak hisap dah. Tak jadi nak adik ke camne 😂😂

5y trước

Hahahahha okey ni kelakar x jdi nk adik