Alahan pregnt sharing 🤭

Anak sulung ngn second selera mkn kuat , apa je bole di mkn ,.segala jenis lauk bole mkn, berat tak pyh citer naik on point 🤭🤭 tp masa prgnt no 1&2 bacaan HB selalu low dan tak naik 😅 now prgnt ke3 HB cantik , tp tekak sntiasa payau dan nasi berlauk langsung tak bole hadap😭😭 sedih amat, lauk bole mkn tp nasi putih langsung tak bole telan, tak tau apa kne ngn rasa nasi, mcm pait, mcm kertas, mcm ketul² nasi tu nak telan susah amat. mcm mne laaa ni harap sgt dpt rasa normal balik😓😓 kesian tngok laki nak melayan mkn yg pelik²

1 Trả lời

Insya Allah sementara je alahan tu... Syukur dan sabar ujian kehamilan