Berat tak naik tak turun ..

ada ke momys yg mcm ni, dah prgnt 4bln tp berat tak gerak, misi smpai suruh jumpe doctr pemakanan. sbb sye takde selera nak mkn nasi, tp bila citer ngn suami dye nmpk bany bump makin besar,then sedap kn hati sye ckp mungkin berat mama dye yg tak naik, berat baby naik jee, bole ke mcm tu ehh??

2 Các câu trả lời

Me🙋🏻‍♀️ I punya berat masa bulan ke-3 dan ke-4 memang sama. 43.5kg. Masa check up I tanya doctor, takpe ke berat I tak naik? Doctor cakap okay as long as berat baby naik. Biasanya masa check up doctor akan update mommy berat baby berapa. Jadi no worries kalau berat baby naik ❤️

11mo trước

yela, dari tau pregnt smpai ni dah 4bln berat sama je, smpai kne jumpe doctr pemakanan suruh jga protin dlm mknn , sbb asal berat 95kg , masa mula² tau prgnt berat naik mendadak 4kg lps tu smpai skrg tak naik tak turun.. mula risau sbb risiko obes. tp skrg lain lak , nasi tak selera langsung

boleh mcmtu..