Baby 8 bulan

Nestum bole naikkan berat baby tak..baby tknk mkn nasi langsung

1 Trả lời

Tak mommy. Nestum tak membantu. Awak boleh pelbagaikan menu untuk baby. Kalau anak taknak makan nasi, takpe no harm at all. Bagi sumber karbohidrat yang lain macam potatoes, pumpkin, pasta, mihun, kuey teow. Ada FB tak? Boleh belajar ilmu pemakanan bayi dengan 'Happy Baby Food Malaysia'. Ada banyak tips, info, resipi tanpa added sugar/salt untuk baby. Sangat bermanfaat.