Normal ka?

Anak saya umur 3bulan, normal ka kalau berak dua hari sekali? Anak saya full minum susu formula. ☺️

2 Các câu trả lời

2hari sekali tu kira normal sis klau berak dia cntik dn xsembelit. yg xnormal klau berak dia nmpk keras sembelit . lps tu dh lebih 3hari xberak lg . wrne najis kuning seprti biase normal . klau pudar sebaik ny tuka susu

5y trước

ye asl kn kencing pn bnyk ok je . kecuali xkencing2 .

Ank sis mnum susu apa?sy bg anak s26gold xberak hari2.. Tp najis dia ok xkeras.. Cumanya xnk berak hari2..