Najis bayi

Salam ibu2.. nak tanya. Bayi sekarang umur 28 hari. Normal ka kalau berak sekali sehari? Najis pun kaler hijau+kuning? Bayi minum susu formula. Tq

2 Các câu trả lời

yg saya tahu, awal2 ni najis baby mmg warna hijau kuning, nnti lama kelamaan jadi warna kuning mustard tu..baby saya sekarang pun minum susu formula, najis kuning, sehari sekali..doktor kk saya cakap, baby at least berak 2 kali sehari, klau sekali saja berak, berak tu kena byk..lebih kurang mcm tu la dia ckp..

2y trước

Terima kasih puan.

Boleh google carta berak baby.