Anak batuk

Anak saya umur 2 bulan lebih, sudah 2 hari dia batuk dan hingus ada keluar, apa yg blh saya buat? Dan adakah itu normal untuk anak umur 2 bln lebih?

2 Các câu trả lời

Anak saya pernah kena masa umur 2-3bulan. Batuk & selsema. Bwk ke klinik, doc ckp tak ada ubat tapi dia ajar teknik percussion, tepuk belakang baby dgn tgn. Sis boleh try google 😊 hingus pulak sedut perlahan2 dgn tiub sedut hingus tu bg dia lega nak bernapas. Mmg ambil masa jugak nak baik dlm beberapa hari.