Cirit & demam

Anak saya umur 1y4m dah 5hari cirit. Hari kedua cirit pergi ke hospital dr check takde apa2. Masa tu okay lagi. Hari seterusnya makin teruk. Dr bagi probiotik. Saya dah bagi dia makin probiotik & tukar ke susu lactose free tapi cirit masih belum berenti. Hari ke 5 dia demam pula. Normal ke macam tu atau pun tak normal? #firstmom #SeriusTanya #bantusharing

3 Các câu trả lời

Hi sis skadar bkongsi pngalaman.. anak sye penah warded sbb demam.. hri ke 2 warded, anak tbe2 cirit birit.. bterusan smpi la discaj.. Dr ade jgak bekalkn ubat.. kt rumah pun still cirit tp tekstur mkin better.. so maybe it takes time utk btol2 sembuh.. klu sis was2, tambahan plak anak da demam, better peg klinik..

kalau awak rasa tak okay, better bawa lagi la jmp dr. tanya ,sbb risau juga takut kurang air dlm badan je.