Anak 11 bulan xboleh jalan lagi

Anak saya umur 11 bulan 7hari tapi xleh jalan lagi .. org2 duk cakap anak saya lambat berjalan .. anak saya dah boleh berdiri , jalan pun boleh cuma dia kena ada tempat bergantung gitu .. ada yg sama macam saya x ?

13 Các câu trả lời

Tak lambatlah, ok je tu. Abaikan org lain. 😁 anak sy semua jalan ms setahun..setahun sebulan. Takde siapa pernah mengata.

Jangan risau la awak. Walaupon dia lambat berjalan tapi dia da tumbuh gigi dulu kan?

Normal kak… 2 tahun x leh jalan baru risau