Sakit tumit

Saya dah 37weeks, sekarang berdiri or berjalan memang sakit tumit sangat. Duk urut2 juga dengan tangan. Normal ke sakit tumit tapi kaki tak bengkak pun, taktau macam mana nak bagi hilang sakit. Nak jalan banyak pun dah tak larat. Orang cakap jarang berjalan nanti susah bukaan. Tp nk jalan pun dah mcm penguin balik rumah dah😂😭

1 Trả lời

Normal sis sakit2 tumit dh nk dkt hari bersalin tu.Kita menampung berat baby kn.Klau sis xlarat xpe,rehat je.Tp klu dh nk dkt due tu nnti,sis perbanyakan lh jalan/bgerak sdkit.Msa sy admit wad dlu,byk jugak ibu2 berjalan sbb nk bersalin cpt,dgn muka dorg yg menahan kesakitan tu jugak.😓😓

1y trước

Itu lh pegorbanan seorg ibu/wanita,hebat sungguh🥰Smoga sis d pmudahkan bersalin,aminn🫶🏻🫶🏻❤️