Air

Anak saya tidak suka minum air. Guna cara paksa dia akan menangis sekeras mungkin. Dia minum pun tengo mood.last tu sikit ja dia minum. Korang ada x cara terbaik untuk bby jadi suka minum air. Bby saya 9bulan

1 Trả lời

Cuba mommy try letakkan botol air dekat dengan dia setiap masa. Waktu dia main, dia buat aktiviti, etc. Pergi playground bila dia main sampai penat, terus hulur air kat dia

5y trước

betul sis.sya pun guna kaedah mcm tu.dri dia kcik sya ajar minum air.skrg dh 1thn 6bln.smpai skrg dia suka minum air.