Kulat susu

Anak saya selalu jelir lidah lps tu mcm gatal lidah. Takkan baru 2 bulan dah gatal gusi kot. Hari tu lidah dia ada putih2. Lps saya dah cuci pun sama jugak. Mcm mana ya?

2 Các câu trả lời

baby saya 2 bulan lebih..17/11 baru 3 bulan.. selalu jelir lidah..isap jari..air liur keluar.. baru perasan ada 2 btg gigi nak keluar.. rase mcm terlalu cepat dia nak tumbuh gigi

5y trước

wah cpt nya

Baby sy pun mcm tu. Sis bersihkan sahaja guna napkin. Nanti dah 3-4 bulan ke atas. Nanti akan hilang dan bersih sendiri.