Lactogen ke isomil

Anak saya memang minum lactogen dari dalam pantang lagi,sejak lactogen tukar ke pack baru, setiap kali lepas menyusu mesti anak saya akan cirit. saya bertukar ke isomil,cirit pun tak da dah. Perlukah saya tukar dari isomil ke formula milk yang berasaskan susu lembu semula

1 Trả lời

masa dalam pantang anak u najis keras or memang cirit..? warna najis bertukar x? kalau baby da sesuai dengan susu isomil.. u boleh teruskan.. ank i pon minum lactogen dr lahir sampai 7bln.. alhamdulillah ok.. walaupun paket baru.. cuma rasa susu tu macam lagi manis sikit..