anak tumbuh gigi

anak saya masa 6 bulan lebih nak dkt da 7 bulan gtu dia tumbuh gigi dah keluar sikit ingt kan satu je tumbuh😅bila mnggu dpn tgk balik da ada dua kat bwah gigi ahahha patut la demam 2 hari and cirit.. mommies kat sni cm tu jugak eh? tumbuh dua2 terus? sbb sy ingtkn satu2 dlu 😅#seriusnanya #firstmom

6 Các câu trả lời

haah.. anak sye tiap bln tmbuh gigi naik 2 gigi trus.. stat dr 6 bln.. 10 bln ade 8 btg gigi

Wah cepat nyer die tumbuh gigi… anak kita 8 bulan dah.. tak tumbuh² lagi…

5mo trước

ok lah tu sbb anak gigit puting da sakit hahaha🥹🥹

Yeke… wah cepatnya anak saya 7bulan tak tumbuh ii lagi

5mo trước

yes , tp siksa la hahahah kene ggit2

normal. anak saya pernah 4gigi sekaligus.

mcm sy masa 4bulan tumbuh 4terus. 2atas 2bawah.

5mo trước

wahh awal sgt tu

Normal.