BAGAIMANA NAK UPDATE TRACKER UNTUK BAYI YANG TELAH BERSALIN AWAL 38 MINGGU MELALUI PEMBEDAHAN?

Anak saya lahir awal 38 minggu melalui pembedahan. Bagaimana saya hendak update tracker asian parents supaya saya dapat monitor perkembangan bayi saya. Harap ada yg boleh bantu?

2 Các câu trả lời

Kalau cek d setting ada khas utk perkembangan bayi yg dah slmt bersalin. Psl utk khas bayi yg lahir awal mlalui pmbedahan tu sy xtau lagi. Mcm kita buat baru mcm tu. Psl pregnancy tracker tu sy lupa dah, dia mcm kita off kan saja d setting tu.. ☹️

Sis boleh kemaskini tarikh jangkaan bersalin.