Normal atau cirit

Anak saya dua bulan minum susu lactogen sebelum ni colour kuning okay je pastu tadi dia menangis sebelum berak then bila berak keluar tahi colour macam ni. Normal atau dia cirit yer? #ingintahu #pleasehelp #bantusharing #seriusnanya

Normal atau cirit
9 Các câu trả lời

ank sy pon minum lactogen mmg berak warna tu sbb dia serap zat besi... nnti klau dh besar sikit 6 bln ke mcm tu tngok balik sbb bila bby dh start mkn minum susu nnti dia sembelit berak keras... klau x sesuai dh boleh start tukar susu takut dia kne sembelit smpai buasir

Normal asalkan jangan mcm taik kucing, anak saya first minum susus similac tapi birak lama 3hari bru dpt birak taik colour hijau kental mcm tu, lepastu tukar ducth baby selamg shari birak taik wrna kuning mustard

tak jelas tp nmpk mcm normal je ..puan boleh rujuk ada sis post gmbr tu ..dark green dgn dgn mustard yellow normal ..bby sy mnum lactogen tp dark green hehe bleh tahan bau dark green 😂

normal awak anak saya dua ii minum lactogen berak warna dark green bau pun blh than yee 🤣

2y trước

bau karat 😂 ank sy pun dark green

Boleh rujuk stool chart ni, Puan. Dalam gambar kurang jelas.

boleh refer poop chart ni

2y trước

ini pon boleh refer juga

g susu dush baby

mcm normal