Anak kurang minum susu

Anak saya dah start makan pada umur 6 1/2bulan tapi sejak kebelakangan nie makin kurang dia minum susu sebelum nie 5.5oz dia minum skg nie 3oz je sekali minum. Makan pun hanya 4 ke 5 suap je. #ingintahu #bantusharing #pleasehelp

3 Các câu trả lời

ok kot tu sebab dia makan and minum... makan bubur cepat kenyang... berak.. kencing semua ok kan?... kalau ok xde apa masalah tu❤️.. tapi kalau nak kan kepastian yg melegakan try consult dengan doctor.. mana tau ada apa apa ke... or minta pendapat doktor tu🌹

2y trước

Tulah risau pula sbb skg nie dah 7bulan 19hari sama lagi

Cuba gapkan masa makan dengan minum susu. Bila kenyang baby akan minum susu kurang.

2y trước

Skg nie dah 7 bulan 19 hari sama juga

maybe time susu rapat dgn time dia makan